Το Θαλασσινό Αλάτι, σε αντίθεση με το Φλοράλ Αλάτι, κρυσταλλώνεται στις αλυκές μας στον πυθμένα των δεξαμενών. Αυτό το αλάτι, με έντονη γεύση, έχει μια μοναδική απόχρωση λόγω της φυσικής παρουσίας πηλού στον πυθμένα των αλυκών μας. Ο πηλός των αλυκών είναι πλούσιος σε πυρίτιο, έναν φυσικό αντιοξειδωτικό. Η παραδοσιακή μέθοδος συγκομιδής επιτρέπει στο Θαλασσινό Αλάτι μας να απορροφήσει 2 έως 3% από αυτόν τον πηλό. Το πυρίτιο, σε συνδυασμό με την φυσική παρουσία ασβεστίου, καλίου, μαγνησίου… το καθιστά το καλύτερο από τα θαλασσινά άλατα με αναγνωρισμένα οφέλη για την υγεία.
Ses minuscules graines, bien croquantes, ont un goût à mi-chemin entre la noix et la noisette. De couleur gris-bleu-ardoisé, la Graine de Pavot VIJAYA donnera un petit goût croquant et un arôme particulier à vos préparations culinaires.
Reference:22361